Do góry

Sałatki Przepis na:

Zielona surówka z kapusty pekińskiej

Zielona surówka z kapusty pekińskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 59 Ocena: 666

Dodano:

Odsłon: 9815

Lekka, aromatyczna i chrupiąca surówka z dodatkiem ogórka i świeżego koperku. Świetnie sprawdzi jako dodatek do obiadu lub dań z grilla.

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kapustę pekińską i ogórki drobno pokroić, koperek posiekać.

  2. Wymieszać warzywa, koperek, olej, ocet i przyprawy.

  3. Odstawić surówkę na kilkanaście minut, aby smaki się „przegryzły” i ewentualnie doprawić solą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń