Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa krem z brokułów :)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 351
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 155
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 351
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 155
Składniki
Brokuła gotuj w lekko osolonej i posłodzonej wodzie (aby nie stracił zielonego koloru). Marchew, cebulę i ziemniaki ugotuj osobno. Następnie przełóż ugotowane warzywa do jednego garnka. Zalej bulionem. Dodaj przeciśnięty czosnek. Zmiksuj.
Doprowadź wszystko do wrzenia. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Podaj ze śmietaną i groszkiem ptysiowym.