Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego dania można wykorzystać ziemniaki z wczorajszego obiadu.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Ziemniaki przepuścić przez praskę,dodać ser pokrojony w małą kostkę,jajka i zioła,w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.Uformować 14 podłużnych "kiełbasek",opanierować w bułce tartej,usmażyć na rozgrzanym oleju na ciemnozłoty kolor.
Podawać z kwaśną śmietaną.