Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, niskokaloryczna i rozgrzewajaca
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1188
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1188
Składniki
marchewke, pietruszke i czosnek pokroic w plastry, ziemniaki, seler i cebule w kostke. warzywa wrzucic do gotujacego sie wywaru, dodac sol i pieprz, gotowac do miekkosci.
ugotowane warzywa wyjac lyzka cedzakowa, rozgniesc- mozna blenderem, ja to robie widelcem, bo nie lubie typowych zup-kremow, lubie czuc kawalki warzyw w zupce :) warzywa z powrotem wlozyc do zupy, zagotowac, posypac natka pietruszki, smacznego :)
do zupy mozna oczywiscie dodac smietane lub jogurt wg uznania :)