Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zraziki z duszoną cebulą"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 43
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Składniki
Na patelni rozgrzej masło, wrzuć posiekane w plastry cebule i podsmaż. Następnie dopraw solą i odstaw do ostudzenia. W tym czasie pokrój karkówkę w centymetrowe plastry. Rozbij je lekko tłuczkiem i posyp solą oraz pieprzem. Na mięsie rozłóż cebulę i zroluj. Zepnij wykałaczką. Tak przygotowane roladki skrop oliwą i smaż 20 minut na grillu.Źródło: Na żywo