Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 80
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 80
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
Z porcji rosołowej, włoszyzny i przypraw lub kostek rosołowych ugotowac wywar.
Cebulę pokroic w kostkę, zeszklic na maśle..
Do cebuli dodac 3 łyżki mąki, zrumienic, dodac do wywaru. Gotowac.
Czerstwą bułkę lub chleb bez skórki, pokroic w kostkę. Zezłocic na maśle.
Grzanki zalac zupą, posypac startym serem. Smacznego.