Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Wołowinę kroimy w kostkę,smażymy na niewielkiej ilości tłuszczu..cebulę pokrojoną w piórka wrzucamy do podsmażonej wołowiny i dalej smażymy,do tego dodajemy starte na tarce jarzyny i pokrojoną w kostkę paprykę..dusimy jeszcze chwilę,aż papryka puści sok..warzywa i mięso przekładamy do garnka z gotującą,lekko osoloną wodą..kiedy wołowina będzie miękka wrzucamy do garnka puszkę kukurydzy..proszek z torebki rozprowadzamy wodą i wlewamy do zupy..gotujemy jeszcze chwilę,doprawiamy wedle gustu i uznania i..co tu dużo mówić?spróbujcie sami:)smacznego,