Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 725
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 194
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 725
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 194
Składniki
Obrać i pokroić ziemniaki, zalać rosołem. Pory umyć, pokroić, podsmażyć na oleju, dodać do zupy. Gotować około pół godziny. Dodać zimnej wody, zmiksować. Gotować aż do wrzenia, dodać sól i pieprz do smaku. Pokroić pokrojony/starty żółty ser i podać z grzankami,