Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa pomidorowa a la mexicana

Zupa pomidorowa a la mexicana

Autor: biurwa

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 3326

Dodano: 29.04.2011

Odsłon: 4662

super szybka i prosta Nasza rodzina za nią przepada :)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do rosołku dodajemy przecier pomidorowy, gdy się zagotuje wsypujemy ryż (można go ugotować osobno, ale ja wole tak). Gdy ryż jest prawie ugotowany, dodajemy cukier, pieprz, sól czosnek, oregano i bazylię, oraz przyprawę meksykańską. Na koniec zabielamy mąką i śmietaną i zajadamy aż się uszy trzęsą ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń