Do góry

Zupy Przepis na:

zupa porowa

zupa porowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 7295

Dodano:

Odsłon: 6764

smaczek jeszcze dłuuuuugo pozostaje w ustach mniam :)))

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wodę (ok 2-2,5 litra)zagotować z kostka rosołową pieczarki pokroić w plasterki, smażyć na patelni następnie przekładamy do garnka z wodą. Mięso umyć i zmielić, smażyć następnie przełożyć do zupy i gotować. Gdy nam się to zagotuje dodajemy por pokrojony w plasterki również zieloną część. Wszystko razem gotować pod koniec dodać serki, zioła prowansalskie i doprawić do smaku. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 04 stycznia 2013 To jest ulubiona zypa mojego męża - może ją jeść na okrągło.

9 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 03 stycznia 2013 musi też pięknie pachnieć, świetny przepis !

9 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń