Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna zupa z kurczakiem z dodatkiem warzyw z pysznymi przyprawami.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Ziemniaki obieramy kroimy w kostkę, przekładamy do garnka.
4. Marchew oraz pietruszkę również obieramy i kroimy w kostkę, dodajemy do ziemniaków.
5. Zalewamy wywarem rosołowym i gotujemy.
6. Brokuł dzielimy na małe różyczki i gdy warzywa są prawie miękkie dodajemy do zupy.
7. Papryki kroimy drobno i również dodajemy do zupy, gotujemy 10 minut.
8. Mięso przekładamy do garnka.
9. Doprawiamy imbirem, chili i przyprawą maggi.
10. Serki topione przekładamy do naczynia. 11. Dolewamy śmietanę i rozrabiamy.
12. Wlewamy do zupy, chwilę gotujemy.
13. Zupa gotowa. 14. Smacznego.