Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z cieciorką"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1657
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1574
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1657
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1574
Składniki
Brokuł i kalafior podziel na różyczki. Włóż do garnka, dodaj fasolkę. Zalej wodą, aby przykryła warzywa.
Dodaj masło i gotuj, aż warzywa będą miękkie. Włóż opłukaną cieciorkę. Zagotuj. Wlej śmietanę kremówkę.
Wsyp posiekany koperek, kolendrę. Przypraw solą, pieprzem, czosnkiem oraz ew. kurkumą.
Porcje 8, 50 min, Cena 2,60 zł, Kalorie 144 kcal