Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa z cieciorką

Zupa z cieciorką

Autor:

Przepisów i artykułów: 770 Ocena: 6582

Dodano:

Odsłon: 0

Smaczny pomysł na "Zupa z cieciorką"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Brokuł i kalafior podziel na różyczki. Włóż do garnka, dodaj fasolkę. Zalej wodą, aby przykryła warzywa.

  2. Dodaj masło i gotuj, aż warzywa będą miękkie. Włóż opłukaną cieciorkę. Zagotuj. Wlej śmietanę kremówkę.

  3. Wsyp posiekany koperek, kolendrę. Przypraw solą, pieprzem, czosnkiem oraz ew. kurkumą.

  4. Porcje 8, 50 min, Cena 2,60 zł, Kalorie 144 kcal

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń