Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z podręcznika do Angielskiego. ;) Kruche ciasto i mięciutkie jabłuszka to idealne połączenie. Proste do wykonania, mi smakowało. ;)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5490
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 986
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1416
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5490
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 986
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1416
Składniki
Obierz jabłka i pokrój na małe ćwiartki
gotuj jabłka z odrobiną wody i 50 gramami cukru, przez ok. 10 minut od zagotowania
Wsyp do miski mąkę, 50g cukru, masło i ugnieć do efektu kruszonki.
Połóż ugotowane jabłka w blaszce i posyp kruszonką.
Piec w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.