Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z podręcznika do Angielskiego. ;) Kruche ciasto i mięciutkie jabłuszka to idealne połączenie. Proste do wykonania, mi smakowało. ;)
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5176
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34462
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2117
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113792
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5176
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34462
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2117
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113792
Składniki
Obierz jabłka i pokrój na małe ćwiartki
gotuj jabłka z odrobiną wody i 50 gramami cukru, przez ok. 10 minut od zagotowania
Wsyp do miski mąkę, 50g cukru, masło i ugnieć do efektu kruszonki.
Połóż ugotowane jabłka w blaszce i posyp kruszonką.
Piec w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.