Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tanie i pyszne !super zabawa dla mamy z dziećmi!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15039
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1980
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8826
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3173
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15039
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1980
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8826
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3173
Składniki
Mąkę posiekać z tłuszczem.
Dodać pozostałe składniki ciągle siekając , aż do uzyskania jednolitej masy.
Ciasto schłodzić w lodówce ok.1godz.
Następnie cienko rozwałkować i wykrawać małe kółeczka( literatką lub kieliszkiem.
Piec na złoty kolor w nagrzanym piekarniku (160 C).
Po upieczeniu sładać po 2 ciastka marmoladą , posypać cukrem pudrem.
Smacznego!!!