Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na Wielkanocne wypieki,polecam więc tą szybką i smaczną babkę
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36571
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 112
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36571
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 112
Składniki
Formę do babki wysmarować tłuszczem i wysypać bułką tartą
Całe jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym,dodać mąkę,proszek do pieczenia,olej i mleko,wymieszać.Wylać do formy.Trochę ciasta zostawić i dodać do niego kakao,wymieszać i wylać na białe ciasto.Piec w temp.180-200 stopni.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem lub polać polewą