Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na Wielkanocne wypieki,polecam więc tą szybką i smaczną babkę
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3868
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 999
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34233
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3868
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 999
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34233
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Składniki
Formę do babki wysmarować tłuszczem i wysypać bułką tartą
Całe jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym,dodać mąkę,proszek do pieczenia,olej i mleko,wymieszać.Wylać do formy.Trochę ciasta zostawić i dodać do niego kakao,wymieszać i wylać na białe ciasto.Piec w temp.180-200 stopni.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem lub polać polewą