Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przygotowaniu babka. Po upieczeniu nie jest sucha.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35667
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1195
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5995
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35667
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1195
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5995
        
        Składniki
Rozetrzeć za pomocą miksera margarynę z cukrem, stopniowo dodawać jajka.
Mąkę oraz mąkę krupczatkę przesiać sitkiem i również dodać do miski. Wlać olej, ocet oraz olejek np. migdałowy lub waniliowy.
Piec przez około 35-40 minut w temperaturze 180 stopni C.