Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przygotowaniu babka. Po upieczeniu nie jest sucha.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1112
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1109
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13102
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1112
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1109
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13102
Składniki
Rozetrzeć za pomocą miksera margarynę z cukrem, stopniowo dodawać jajka.
Mąkę oraz mąkę krupczatkę przesiać sitkiem i również dodać do miski. Wlać olej, ocet oraz olejek np. migdałowy lub waniliowy.
Piec przez około 35-40 minut w temperaturze 180 stopni C.