Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na kolację.
Odsłon: 147
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 117
Pomysłowy deser, którego przygotowanie trwa kilka chwil.
Odsłon: 142
Prosta i szybka w przygotowaniu surówka. Jest orzeźwiająca i pyszna. Może sta...
Odsłon: 300
Polecam na kolację.
Odsłon: 147
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 117
Pomysłowy deser, którego przygotowanie trwa kilka chwil.
Odsłon: 142
Prosta i szybka w przygotowaniu surówka. Jest orzeźwiająca i pyszna. Może sta...
Odsłon: 300
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem potem dodawać po jednym jaju, ubijać. Mąkę zmieszać z proszkiem do pieczenia. Wsypać, dodać ocet. Potem do miksującego się ciasta dolewać po trochu mleko. Piekarnik 180stopni na 55min. Na wierzch można polać gotową polewę czekoladową, a ciasto podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao i wlewać do formy na przemian - wtedy wyjdzie dwukolorowa.