Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 241
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 162
Przepis dnia
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 337
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 241
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 162
Przepis dnia
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 337
Składniki
Rozgniecione banany wymieszać w płynnymi składnikami nastepnie wsypać rozgniecione orzechy włoskie, dosypać do całości składniki suche pomijając mąke, wymieszać wszystko mikserem po troche dodając mąke.
Całość przelać do niewielkiej formy posmarowanej masłem i wysypanej bułką tarta Piec ok 45 minut w temperaturze 150C z termoobiegiem