Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo wilgotne, puszyste i szybkie do zrobienia. idealne do kawki czy na rodzinne spotkania.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10850
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4850
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 963
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9290
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10850
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4850
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 963
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9290
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1378
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem na jasną puszystą masę. Następnie dodajemy przesianą mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Dodajemy też olej-wszystko miksujemy do połączenia. Jabłka obieramy i kroimy w grubą kostkę i dodajemy do ciasta. Następnie mieszamy łyżką do połączenia. Ciasto przekładamy do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Wsadzamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika grzanie góra-dół bez termoobiegu Pieczemy około 40 minut (do suchego patyczka) Upieczone ciasto studzimy i posypujemy cukrem pudrem.