Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37685
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3664
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 29
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37685
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3664
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 29
Składniki
Białka jajek ubić. Dodawać stopniowo cukier ciągle ubijając. Na końcu dodać resztę składników i jeszcze chwilę ubijać. Rozprowadzić na blasze na około 30cm średnicy. Wstawić do piekarnika na 120 stopni na 30 min, następnie na 100 stopni na 3 godz.
Śmietanę i serek ubić. Wyłączyć piekarnik i chwilę odczekać z wyciągnięciem bezy. Bezę wyciągnąć do całkowitego ostudzenia. Nałożyć krem i owoce.