Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 211
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 120
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 44
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 211
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 120
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 44
Składniki
Białka jajek ubić. Dodawać stopniowo cukier ciągle ubijając. Na końcu dodać resztę składników i jeszcze chwilę ubijać. Rozprowadzić na blasze na około 30cm średnicy. Wstawić do piekarnika na 120 stopni na 30 min, następnie na 100 stopni na 3 godz.
Śmietanę i serek ubić. Wyłączyć piekarnik i chwilę odczekać z wyciągnięciem bezy. Bezę wyciągnąć do całkowitego ostudzenia. Nałożyć krem i owoce.