Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto beglutenowo-bezlaktozowe polecam ! ;)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8449
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6848
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4675
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327261
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8449
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6848
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4675
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327261
Składniki
Piekarnik nagrzać do 175 stopni. Wymieszać przesianą mąkę, proszek do pieczenia, sól, imbir i cynamon w proszku. W drugiej misce zmiksować dynię, brązowy cukier, masło, jajko, imbir i 1 łyżeczkę ekstraktu z wanilii. Wymieszać z mąką. Ciasto wyłożyć do przygotowanej formy, do smaku można ułożyć ulubione bakalie/owoce lub przełożyć po wypieczeniu kremem. Piec przez około 35 - 40 minut (sprawdzić patyczkiem; po wyjęciu z ciasta powinien być suchy). Ostudzić na ręczniku kuchennym. Smacznego!