Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt prosty,który zawsze wychodzi,nigdy nie opada.Można posypać cukrem pudrem ,lub przełożyć masą według uznania.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8520
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8520
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Jajka rozdzielić,białka ubić z połową cukru,żółtka z drugą połową cukru i z wodą ubić. Dodać pozostałe składniki i wymieszać.Przełożyć ciasto do dużej blaszki i piec około 40 min . A jeśli ktoś bardzo leniwy,to można wymieszać wszystkie składniki na razem i też wyjdzie Zyczę smacznego