Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt prosty,który zawsze wychodzi,nigdy nie opada.Można posypać cukrem pudrem ,lub przełożyć masą według uznania.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 910
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 910
Składniki
Jajka rozdzielić,białka ubić z połową cukru,żółtka z drugą połową cukru i z wodą ubić. Dodać pozostałe składniki i wymieszać.Przełożyć ciasto do dużej blaszki i piec około 40 min . A jeśli ktoś bardzo leniwy,to można wymieszać wszystkie składniki na razem i też wyjdzie Zyczę smacznego