Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt prosty,który zawsze wychodzi,nigdy nie opada.Można posypać cukrem pudrem ,lub przełożyć masą według uznania.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1375
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1375
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Jajka rozdzielić,białka ubić z połową cukru,żółtka z drugą połową cukru i z wodą ubić. Dodać pozostałe składniki i wymieszać.Przełożyć ciasto do dużej blaszki i piec około 40 min . A jeśli ktoś bardzo leniwy,to można wymieszać wszystkie składniki na razem i też wyjdzie Zyczę smacznego