Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt jasny zaczerpnięty ze zbiorów Siostry Anastazji i zawsze się udaje :)
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18433
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7038
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30586
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29324
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18433
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7038
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30586
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29324
Składniki
Białka jajek ubić na sztywną pianę. Potem dodawać po jednym żółtku i po odrobinie cukru ciągle ucierając. Dodać przesianą przez sito mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszać łyżką lub na małych obrotach miksera. Przelać do formy wysmarowanej olejem i wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 160-180st. około 30-40 minut.