Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawe ciasto a może ciasteczko :) Bez mąki, niezbyt wyrośnięte, kleiste w środku, po prostu inne, ale jakie dobre.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
W misce ubijać białka dodać cukier i ubić na sztywną pianę, następnie dodawać żółtka chwilkę ubić. Dodajemy kleik ryżowy (około 80-100 g troszkę więcej niż połowa torebki) i proszek do pieczenia, delikatnie mieszamy i wylewamy do dużej blaszki, wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy około 30 minut w 170 *.
SMACZNEGO :)