Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są proste w przygotowaniu i nie potrzeba skomplikowanych składników.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5261
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11679
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5261
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11679
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Składniki
1. Najpierw ucieramy margarynę na puszystość. Następnie dodajemy cukier puder i ponownie ucieramy. 2. Biszkopty kruszymy i stopniowo dajemy do margaryny przy tym cały czas ucierając. 3. Z masy formujemy kuleczki. 4. Białą czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. 5. Trufelki zanurzamy w niej i dekorujemy posypką. Odstawiamy do zastygnięcia. 6. Gotowe! Smacznego!