Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Biszkopty bezglutenowe"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 263
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 190
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 53
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 263
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 190
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 53
Składniki
Ubij jajka z cukrem, dodaj mąkę, olej. Wymieszaj. Masę wylej do tortownicy wyłożonej papierem. Piecz 30 minut w temp. 180°C.
Z ciasta wytnij koła. Nasącz je ponczem z herbaty, cukru i aromatu. Śmietanę ubij, dodaj ser, cukier, likier. Ciastka ozdób śmietaną, wiórkami i owocami.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień