Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Biszkopty bezglutenowe"
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 137
Królowa grilla :)
Odsłon: 1254
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 192
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 235
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 137
Królowa grilla :)
Odsłon: 1254
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 192
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 235
Składniki
Ubij jajka z cukrem, dodaj mąkę, olej. Wymieszaj. Masę wylej do tortownicy wyłożonej papierem. Piecz 30 minut w temp. 180°C.
Z ciasta wytnij koła. Nasącz je ponczem z herbaty, cukru i aromatu. Śmietanę ubij, dodaj ser, cukier, likier. Ciastka ozdób śmietaną, wiórkami i owocami.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień