Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś słodkiego w ciągu tygodnia? Czemu nie wczoraj na szybko zrobiłam blok czekoladowy
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Składniki
Przygotowujemy Keksowkę 35x14 wyłożoną folia, do której przekładamy cała masę.
Masło wodę i czekoladę, kakao rozpuszczamy razem. Następnie dodajemy cukier do rozpuszczenia. Zdejmujemy z gazu i dodajemy mleko w proszku, groszek i herbatniki. Wszystko mieszamy razem