Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepysznie słodkie ciasto , na zimno :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Składniki
Wodę , cukier i margarynę zagotowac. Kakao i mleko w proszku razem wymieszac , po czym ciagle mieszając wlwac zagotowaną wodę , cukier i tłuszcz.
Do gładkiej masy dodac bakalie i pokruszone herbatniki. Wymieszac.
Foremke wysmarowac tłuszczem i forme keksową wlac do niej. Wstawic do lodówki , po czym ciasto stwardnieje można konsumowac.
Życzę SMACZNEGO !!!