Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty serniczek na kakaowym spodzie, na wierzchu gorzka czekolada. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
spód; Wszystkie podane składniki wymieszać ze sobą, najlepiej ręcznie zrobić kruszonkę. Kruszonkę wysypać na dno blaszki wyłożonej papierem do pieczenia, docisnąć. Ser krótko zmiksować, dodać jajo, cukry i skrobię. Masę serową wyłożyć na kruszonkę. Piec w 160* 50 minut Na gorącym serniku umieścić kilka kostek czekolady 65%, kosteczki zmiękną i silikonową szpatułką łatwo je rozsmarujemy. Smacznego.