Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarzyło Wam się otworzyć bombonierkę wydawałoby się, że jeszcze w terminie do przydatności a kompletnie niezjadliwą ? Dzisiaj własnie miałam ochotę na czekoladę... Nie lubię marnotrawstwa, więc wymyśliłam szybkie brownie. Spróbujcie, gdy będziecie równie zaskoczone jak ja. Polecam :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326755
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12130
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17023
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326755
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12130
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17023
Składniki
Czekoladki rozpuść w gorącej wodnej kąpieli. Odlej 1/4 masy i zostaw na polewę na gotowe ciasto.
Do większej porcji masy dodaj jajka, mielone grubo orzechy, rozgniecione banany i resztę składników. Wymieszaj dokładnie widelcem do połączenia składników. Na koniec wmieszaj obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę..
Wylej gotowe ciasto na formę wyłożoną papierem do piecz. Wstaw ciasto na 23 min do nagrzanego piekarnika do 180 st C
Po upieczeniu polej pozostałą gorącą masą rozpuszczoną z 1 łyżką masła. Smacznego :)