Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kakaowe brownie z rozpływającą się mleczną czekoladą i owocami! Palce lizać!
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2741
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2741
Składniki
Rozpuścić masło i przestudzić, dodać do masła wszystkie składniki (ważne aby były w temperaturze pokojowej) i dokładnie wymieszać. Ja robię to ręcznie.
Blaszkę lub tortownice wykładamy papierem do pieczenia i wlewamy wyrobione ciasto i pieczemy 20 min w temperaturze ok 170-180 stopni C. Po upieczeniu ciasta dwie tabliczki czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej i polewamy ciasto. Na czekoladę układamy owoce wg uznania. Smacznego!