Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Budyniowy przekładaniec"
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Budynie przygotuj wg przepisu na opakowaniu, wystudź. Kremówkę ubij, wymieszaj z kwaśną śmietaną oraz skórką otartą z cytryny. Połowę masy wmieszaj do budyniu truskawkowego, resztę do czekoladowego.
Truskawki oczyść, pokrój w plasterki. W pucharkach układaj warstwami pokruszone biszkopty, owoce (po obwodzie) i masy budyniowe. Udekoruj resztą truskawek i jagodami.
Czas ok. 40 min; porcja – 380 kcal, cena 2,20 zł.Źródło: Świat kobiety