Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś do pracy.
Odsłon: 1406
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 5632
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9432
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 852
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 705
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6140
Dziś do pracy.
Odsłon: 1406
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 5632
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9432
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 852
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 705
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6140
Składniki
Budyń robię według przepisu na opakowaniu.Ciasto francuskie rozwijam i kroję na 16 trójkątów.
Na każdym trójkącie umieszczam budyń tak aby dał się zawinąć w ciasto.
Ciastka rozkładam na papier do pieczenia i smruję jajkiem.
Piekę w nagrzanym piekarniku 210 stopni przez ok.15 minut.Można posypać cukrem pudrem.