Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4979
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34414
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2081
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113766
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4979
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34414
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2081
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113766
Składniki
Ubic jajka z cukrem na puszysta mase,dodac masło i dalej ubijac.Dodac serki, mleko w proszku i przestudzona żelatyne rozpuszczona w 1/4 szkl. goracej wody.
Ukladac biszkopty namoczone w kawie, na to warstwe przygotowanej masy, ponownie biszkoty moczone w kawie i mase.
Całosc jak troche sie zetnie polac rozpuszczona czekolada lub gotowa polewa.Życze smacznego