Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe co nie co do kawki.
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 129
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 345
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10796
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 129
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 345
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10796
Składniki
W dużej misce wymieszać wszystkie suche składniki .
Nagrzać piekarnik do 180 stopni.
W drugiej misce zmiksować olej z cukrem, następnie dodać puree dyniowe i zmiksować. Powoli dodawać mokre składniki cały czas mieszając drewnianą łyżką. Kiedy składniki się połączą dodać czekoladę drobno pokrojoną i wmieszać ją delikatnie w ciasto.
Nakładać łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia kleksy.
Piec około 15 minut. Najlepiej smakują ciepłe. SMACZNEGO!