Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe co nie co do kawki.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 52
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 52
Składniki
W dużej misce wymieszać wszystkie suche składniki .
Nagrzać piekarnik do 180 stopni.
W drugiej misce zmiksować olej z cukrem, następnie dodać puree dyniowe i zmiksować. Powoli dodawać mokre składniki cały czas mieszając drewnianą łyżką. Kiedy składniki się połączą dodać czekoladę drobno pokrojoną i wmieszać ją delikatnie w ciasto.
Nakładać łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia kleksy.
Piec około 15 minut. Najlepiej smakują ciepłe. SMACZNEGO!