Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe co nie co do kawki.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25852
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2939
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1375
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25852
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2939
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1375
Składniki
W dużej misce wymieszać wszystkie suche składniki .
Nagrzać piekarnik do 180 stopni.
W drugiej misce zmiksować olej z cukrem, następnie dodać puree dyniowe i zmiksować. Powoli dodawać mokre składniki cały czas mieszając drewnianą łyżką. Kiedy składniki się połączą dodać czekoladę drobno pokrojoną i wmieszać ją delikatnie w ciasto.
Nakładać łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia kleksy.
Piec około 15 minut. Najlepiej smakują ciepłe. SMACZNEGO!