Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1293
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 798
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1293
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 798
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Składniki
Miksujemy masło,cukier i sczczyptę soli
Dodajemy połowę herbaty, mąkę,skórkę z cytryny,olejek i mieszamy do uzyskania jednolitej masy Następnie wysypujemy masę na folię aluminiową i skręcamy w rulonik i schładzamy godzinę w lodówce
Kroimy w plastry i posypujemy resztą herbaty z cukrem waniliowym
Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 150 stopni około 15 do 18 minut