Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36626
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 244
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36626
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 244
Składniki
Miksujemy masło,cukier i sczczyptę soli
Dodajemy połowę herbaty, mąkę,skórkę z cytryny,olejek i mieszamy do uzyskania jednolitej masy Następnie wysypujemy masę na folię aluminiową i skręcamy w rulonik i schładzamy godzinę w lodówce
Kroimy w plastry i posypujemy resztą herbaty z cukrem waniliowym
Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 150 stopni około 15 do 18 minut