Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
*Po prostu - samo zdrowie! *Jak się zacznie je konsumować, to nie nie można przestać ;), choć trzeba im oddać to, ze są dość syte. *Dla fanów cynamonu - istna poezja! *Można zamrażać.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4176
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11457
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5499
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13584
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5372
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4176
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11457
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5499
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13584
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5372
Składniki
Suche składniki wymieszać.
Jajka rozmącić z płynem i wlać do suchej mieszanki. Dokładnie wymieszać
Formować łyżką placuszki. Piec 10-15 min. w 200 st.[termoobieg] * wychodzi ok.50 ciasteczek