Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z lukrem, polewą, posypką, dżemem... :)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 180*C Mąkę, cukier, masło i skórkę pomarańczy mieszać w misce . Zagnieść -ma powstać kruche ciasto. Zrobić kulę - posypać blat i wałek mąką . Rozwałkować ciasto na grubość 1 cm. Wyciąć ciasteczka i położyć na natłuszczoną blachę. Wstawić do piekarnika na 15min.
Ostudzić i przyozdobić. Smacznego :)