Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste do przygotowania kruche ciasteczka. Są tak proste w przygotowaniu że poradził sobie z nimi mój 9letni syn. Czas spędzony razem bezcenny.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 214
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 217
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 520
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 143
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 214
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 217
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 520
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 143
Składniki
Wszystkie składniki prócz brązowego cukru i jednego jaja łączymy. Gotowe ciasto rozwałkowujemy na stolnicy i zaczynamy wycinać dowolne kształty ciasteczek. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni góra dół. Ciastka smarujemy rozbełtanym jajem, posypujemy brązowym cukrem. Wkładamy do piekarnika na ok 15min.