Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste do przygotowania kruche ciasteczka. Są tak proste w przygotowaniu że poradził sobie z nimi mój 9letni syn. Czas spędzony razem bezcenny.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5943
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Wszystkie składniki prócz brązowego cukru i jednego jaja łączymy. Gotowe ciasto rozwałkowujemy na stolnicy i zaczynamy wycinać dowolne kształty ciasteczek. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni góra dół. Ciastka smarujemy rozbełtanym jajem, posypujemy brązowym cukrem. Wkładamy do piekarnika na ok 15min.