Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste do przygotowania kruche ciasteczka. Są tak proste w przygotowaniu że poradził sobie z nimi mój 9letni syn. Czas spędzony razem bezcenny.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Wszystkie składniki prócz brązowego cukru i jednego jaja łączymy. Gotowe ciasto rozwałkowujemy na stolnicy i zaczynamy wycinać dowolne kształty ciasteczek. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni góra dół. Ciastka smarujemy rozbełtanym jajem, posypujemy brązowym cukrem. Wkładamy do piekarnika na ok 15min.