Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i proste do przygotowania kruche ciasteczka. Są tak proste w przygotowaniu że poradził sobie z nimi mój 9letni syn. Czas spędzony razem bezcenny.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36596
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3207
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 481
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2743
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36596
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3207
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 481
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2743
Składniki
Wszystkie składniki prócz brązowego cukru i jednego jaja łączymy. Gotowe ciasto rozwałkowujemy na stolnicy i zaczynamy wycinać dowolne kształty ciasteczek. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni góra dół. Ciastka smarujemy rozbełtanym jajem, posypujemy brązowym cukrem. Wkładamy do piekarnika na ok 15min.