Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4836
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13134
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5773
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7378
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4836
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13134
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5773
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7378
Składniki
Mieszamy wszystkie składniki ( gdyby ciasto było za gęste można dolać trochę mleka) do konsystencji miękkiej plasteliny . (by było łatwiej warto margaryne rozpuścić ,odstawić do wystygnięcia) Wałkujemy , wycinamy ciasteczka . Pieczemy 20 min w piekarniku na 180 stopni.