Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6148
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1896
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6148
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1896
 
         
         
                Składniki
Mieszamy wszystkie składniki ( gdyby ciasto było za gęste można dolać trochę mleka) do konsystencji miękkiej plasteliny . (by było łatwiej warto margaryne rozpuścić ,odstawić do wystygnięcia) Wałkujemy , wycinamy ciasteczka . Pieczemy 20 min w piekarniku na 180 stopni.