Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasteczka na choinkę"
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Mąkę wsyp na stolnicę, dodaj posiekane masło i resztę składników. Szybko wyrób z nich ciasto. Zawiń je w folię i odstaw na godzinę do lodówki. Schłodzone rozwałkuj na grubość 2-3 mm, foremkami powycinaj ciasteczka. Pamiętaj o dziurkach, przez które przewleczesz potem wstążeczkę. Ułóż na blasze, wyłożonej papierem do pieczenia i piecz około 10-12 minut w temperaturze 180 stopni.Źródło: Show