Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, kruche, bardzo smaczne. Moje ulubione. Łatwe i niewymagające czasu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8647
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 600
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8647
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 600
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, cukier puder przesiać do miski i wymieszać. Dodać żółtka, masło, cukier waniliowy i oliwę - zagnieść ciasto. Gotowe ciasto nakładać do maszynki i wyciskać ciastka na papierze do pieczenia.
Piec w temperaturze 180 stopni około 10 minut. Na złoty kolor. Gotowe.