Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne, chrupkie ciasteczka. Posypane cukrem pudrem i startą czekoladą pięknie wyglądają na półmisku. Przygotowanie ich jest bardzo szybkie. Z podanych proporcji wyszło piętnaście ciasteczek. Polecam.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 160
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 354
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1563
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2906
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26215
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 160
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 354
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1563
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2906
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26215
Składniki
Olejem kujawskim wysmarować foremkę na muffinki. Ciasto francuskie pokroić na kwadraty o boku około 10 cm. Pokrojone kawałki włożyć do zagłębień w foremce. Bakalie przepłukać ciepłą wodą. Daktyle i morele pokroić. Nakładać po łyżce na poszczególne kawałki ciasta. Następnie rogi ciasta założyć na siebie. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 25 minut. Po upieczeniu i wystudzeniu posypać cukrem pudrem i starta czekoladą.