Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka przełożone dżemem malinowym smakują wyjątkowo.
Polecam.
Odsłon: 60
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 871
Polecam.
Odsłon: 60
Zupa na rosole z niedzieli to idealna propozycja na pożywne i pyszne danie, k...
Odsłon: 871
Składniki
Piekarnik podgrzej do 175 st. C. Na patelni zrumień margarynę. Pozostaw do ostygnięcia.
Cukier puder utrzyj z margaryną. Zmieszaj z sodą i mąką. Dodaj do tłuszczu z cukrem i wymieszaj.
Z ciasta uformuj 50 kulek. Ułóz je na blasze. Spłaszcz je delikatnie ręka.
Piecz 5 minut, pozostaw do ostygnięcia.
Przełóż dżemem malinowym