Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka przełożone dżemem malinowym smakują wyjątkowo.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31266
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31266
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Składniki
Piekarnik podgrzej do 175 st. C. Na patelni zrumień margarynę. Pozostaw do ostygnięcia.
Cukier puder utrzyj z margaryną. Zmieszaj z sodą i mąką. Dodaj do tłuszczu z cukrem i wymieszaj.
Z ciasta uformuj 50 kulek. Ułóz je na blasze. Spłaszcz je delikatnie ręka.
Piecz 5 minut, pozostaw do ostygnięcia.
Przełóż dżemem malinowym