Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, mega chrupiące a zarazem delikatne ciasteczka z dodatkiem proszku budyniowego. Polecam przepis.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 368
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 62
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 368
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 62
Składniki
Do masła dodajemy cukier puder i ucieramy na gładką masę. Następnie dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto. Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Układamy na blaszkę piekarnikową wyłożoną papierem do pieczenia. Lekko spłaszczamy. Widelcem robimy wzorek. Ciasteczka pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach do zrumienienia. Smacznego ;)