Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
zarobić ciasto każde osobno ,schłodzić ok.2 godz w lodówce.Następnie zarobić ciasta razem ze sobą,złożyć w chusteczkę i przewałkować i tak ze 3 razy.ciasto schłodzić znowuok 1-2 godz.WAŁKOWAĆ WYKRAWAĆ CIASTECZKA MACZAĆ W białku i cukrze .Piec w dobrze nagrzanym piekarniku