Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27318
Polecam, pychota.
Odsłon: 235
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 52
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27318
Polecam, pychota.
Odsłon: 235
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 52
Składniki
zarobić ciasto każde osobno ,schłodzić ok.2 godz w lodówce.Następnie zarobić ciasta razem ze sobą,złożyć w chusteczkę i przewałkować i tak ze 3 razy.ciasto schłodzić znowuok 1-2 godz.WAŁKOWAĆ WYKRAWAĆ CIASTECZKA MACZAĆ W białku i cukrze .Piec w dobrze nagrzanym piekarniku