Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez moje dzieciaki, bardzo proste i szybkie w przygotowaniu.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Składniki
Ucieramy masło z cukrem, masło musi być w temp. pokojowej. Dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy, najlepiej przy pomocy miksera. Formujemy kulki mniejsze od orzecha włoskiego, spłaszczamy i układamy w odstępach na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temp. 180 stopni, kilkanaście minut do zarumienienia. Z przepisu wychodzą 2 blachy.