Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasteczka z czekoladą, płatkami owsianymi, siemieniem lnianym i wiórkami kokosowymi. Polecam.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 58
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 58
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Składniki
Do masła dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier i jajka. Zagniatamy ciasto. Czekolady kroimy w kosteczkę. Do ciasta dodajemy czekolady, płatki owsiane,siemienie lniane i wiórka kokosowe. Zagniatamy dokładnie ciasto.
Na blaszkę piekarnikową wykładamy papier do pieczenia. Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Układamy na blaszce, lekko spłaszczamy. Pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach do zrumienienia. Smacznego ;)