Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka z kajmakiem i solonymi orzeszkami to świetna propozycja na słodką przekąskę. Polecam wypróbowanie przepisu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1268
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5792
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8816
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18402
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1268
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5792
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8816
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18402
Składniki
Do miski dodajemy wszystkie składniki i szybko zagniatamy ciasto. Ciasto owijamy w folię spożywczą i chowamy do lodówki na 1 godzinę. Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego, lekko spłaszczamy. Wykładamy na blaszkę piekarnikowa wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzch ciasteczek układamy słone orzeszki. Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach. Studzimy. Smacznego ;)