Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka wyciskane o różnych kształtach.Bardzo kruche i bardzo pyszne.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 737
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 737
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Zmiksować masło z pudrem i jajkiem. Dosiać mąkę z proszkiem,dodać ulubiony olejek i zagnieść.Podzielić na części, zrobić wałeczki wielkości maszynki.
Wkładać do maszynki i wyciskać ciastka prosto na wysmarowaną blaszkę.
Zmieniać blaszki z różnymi wzorkami.
Piec ok. 12 min.w 175 * C. na złoto.
Po upieczeniu zsuwać z blaszki. Można udekorować w/g własnego gustu.